Galleriveckan är över.

Det har på många sätt varit en fantastisk vecka.

Många trevliga möten och glada skratt. Många röda prickar. Min bästa utställning hittills. Många besökare, även i veckan efter vernissagen. Inte en död stund. Jag hade med mig mitt resekit med färg, penslar o papper men jag hann aldrig använda det.

Att ställa ut på Galleri Svea i Gamla Stan har fungerat väldigt bra. Fin lokal med bra upphängningsanordningar, bra belysning och bra läge på Köpmangatan 4.

Tack till min medutställare Ylva Perslow, alla som kom med glada tillrop och även handlade tavlor.

Ni som inte hann med kan jag glädja med, att samma vecka 2018 är bokad redan nu. Om vi inte ses förr.....

 

Kalender 2018 - dags att börja måla!!

Det blir en Fyrkalender 2018 också!  Det är verkligen roligt att ha ett sådant mål framför mig.

Bra med framförhållning, för det gäller att få ihop tolv nya fyrmålningar. Det finns ju många att välja på. 2017 höll jag mig mest i Stockholms skärgård, men 2018 får vi se om jag drar mig norrut och/eller söderut. Har du någon favorit så maila mig gärna på pia@piasgalleri.nu.

 

 

Vintermotiv

Snart är det påsk och då far jag upp till Marsliden. Det ligger 10 mil norr om Wilhelmina. Just nu ska det vara 80 cm snö. 

Det är bra, för jag behöver vintermotiv till min kalender för 2017. Januari och Februari ska målas och sparas till hösten när den ska tryckas. 

Däruppe finns fina motiv!


Ny hemsida

Jag kände att jag ville modernisera min hemsida och fick ett tips om squarespace av min son Patrik. Så nu håller jag på och lägger upp bilder mm. Kul!